Workshop schilderen voor medewerkers en teams

Buiten de lijntjes kleuren samen met jouw team. Ervaren hoe het is om vanuit een ander perspectief naar je werk te kijken.

BUITEN DE LIJNTJES KLEUREN

 Creativiteit in de organisatie is van groot belang voor succes. Medewerkers die het lef hebben om buiten de lijntjes te kleuren. Out of the box te denken. Ik daag medewerkers uit hun creativiteit verder te ontwikkelen en in te zetten. Binnen de kaders van de organisatie. Wil jij ontdekken wat creativiteit betekent in de organisatie? Hoe medewerkers vanuit een ander perspectief naar een vraagstuk kunnen kijken? We gaan proeven, ruiken en kijken naar kunst. 

WAAR BESTAAT DE WORKSHOP UIT?

In de workshop Buiten de lijntjes kleuren gaan jullie aan de slag met kwast, verf en doek. Aan de hand van een drietal opdrachten ontdekken jullie hoe je vanuit een ander perspectief naar je werk kan kijken. Welke verrassend effect het heeft als je de boel eens goed op z’n kop zet. Wat zie je dan? Welke mogelijke oplossingen komen er dan naar voren. En uiteraard gaat het ook om het plezier om met elkaar even net wat anders te doen dan de dagelijkse werkzaamheden.

WAT VERTELD DE WETENSCHAP OVER CREATIVITEIT

Hoe werkt creativiteit?
‘Uit de informatie waarmee de buitenwereld je voortdurend bombardeert, en de informatie uit je eigen brein moet je nieuwe combinaties maken om tot creativiteit te komen. De bouwstenen zijn er, die worden je aangedragen, maar je moet er vervolgens wel iets nieuws uit kunnen maken om creatief te kunnen zijn’.

Hersen onderzoeker Dick Swaab

RESULTAAT

Jullie hebben samen ervaren hoe het is om net even anders te kijken en te doen. Ieder een schilderij gemaakt of samen met jouw team één groot doek gecreëerd, waarbij je hebt geëxperimenteerd met buiten de lijntjes kleuren. Binnen de kaders van het werk en de organisatie. Je durft te experimenteren. Vrij, out of the box en met veel plezier. Met als resultaat een prachtig kunstwerk voor aan de muur.

WAT GAAN JULLIE MEEMAKEN

WORKSHOP BUITEN DE LIJNTJES KLEUREN

Jij en jouw team leert hoe jullie creativiteit en vindingrijkheid kunnen vormgeven. Door aan de slag te gaan met kunst. Kunst verbindt en inspireert om als team lekker te werken met veel plezier.

 

HEERLIJKE LUNCH

Na een ochtend hard werken is er een heerlijke lunch. Of er word gestart met een heerlijke lunch voor een middagprogramma. Of willen jullie’s-avonds komen en starten met een diner? Vraag naar alle mogelijkheden.

COLORFULL BRAIN

Jullie kijken vanuit een ander perspectief naar de werkelijkheid. Of naar vraagstukken in het werk, door te spelen en te experimenteren met verschillende elementen. Lekker buiten de lijntjes kleuren.

Enthousiast team

{

“We hebben een ontzettend leuke dag gehad. Veel plezier, veel geleerd van én met elkaar. Dank voor deze waardevolle workshop.”

Met jouw team aan de slag? 

Wil je ook dat jouw medewerkers ervaren hoe zij anders naar werk kunnen kijken? Anders kijken naar vraagstukken? Bel mij voor een vrijblijvend gesprek.

Adres

Staarten 4a

5281PL Boxtel

Telefoon

0653935535