FERDY STEGER BIOGRAFIE

IN EEN NOTENOP

In oktober 2022, na 650 km in de benen op weg naar Santiago de Compostella, vele bijzondere ontmoetingen en mooie gesprekken was het helder voor mij. Creativiteit en kunst een prominente plek geven in deze turbulente wereld! Ik zet mijn expertise en ervaring in om creativiteit en kunst te stimuleren. 

De afgelopen 40 jaar heb ik mijn creativiteit ingezet in de reclamewereld.

De volgende stap (minimaal 20 jaar) is kunst op de wereldkaart zetten!

Dit betekent voor mij kunst maken, kunstkennis overdragen en het stimuleren van creativiteit en kunst in organisaties/maatschappij.

Al vanaf zeer jonge leeftijd hanteer ik het penseel. Op 18-jarige leeftijd exposeerde ik voor de eerste keer. Gevolgd door vele exposities in Nederland en buitenland. Schilderen blijkt niet alleen leuk te zijn, maar ik heb ook succes. Met schilderkunst als discipline ontwikkelde ik de afgelopen jaren vele producten voor de zakelijke en particuliere markt.

Heb je een vraag... neem contact op

heb je een vraag, een opmerking, stuur mij dan een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Adres

Staarten 4a
5281 PL Boxtel

Bel of mail

+31 653 935 535
info@ferdysteger.nl

Neem contact op

vul het contactformulier
hier boven in