Selecteer een pagina

Kunst en Communicatie

Workshop schilderen voor bedrijven

Knipkaarten kopen of kado doen

Workshop kadobon

Workshop kleurrijk schilderen

Basicclass kleurrijk schilderen

Masterclass kleurrijk schilderen

Jaaroverzicht kleurrijk schilderen

Expositie Te Kunst en te Keur

Expositie JOY

Schilderijen galerie

Ferdy in de media

In 2002 verruilde ik mijn grote reclamebureau voor een reclame-netwerkorganisatie. Weer meer tijd voor mijn vakmanschap als art-director en vormgever. En mijn passie voor schilderen. Sindsdien ontwikkelt mijn schilderkunst zich volop. De techniek en het gebruik van heldere kleuren worden steeds verfijnder.

Al vanaf zeer jonge leeftijd hanteer ik het penseel. Op 18-jarige leeftijd exposeerde ik voor de eerste keer. Gevolgd door vele exposities in Nederland en buitenland. Schilderen blijkt niet alleen leuk te zijn, maar ik heb ook succes. Met schilderkunst als discipline ontwikkelde ik de afgelopen jaren vele producten voor de zakelijke en particuliere markt.

Kunst en Communicatie

De kracht van verbeelding in bedrijfscommunicatie

Eén schilderij vertelt vaak meer dan duizend woorden. Dit geldt ook voor de communicatie van organisaties naar hun klanten. Kiezen voor kunst als communicatie uiting, uniek, fris en herkenbaar!

Creativiteit in de organisatie

De kracht van creativiteit

Creativiteit in de organisatie is van groot belang voor succes. Medewerkers die het lef hebben om buiten de lijntjes te kleuren. Out of the box te denken. Ik daag medewerkers uit hun creativiteit verder te ontwikkelen en in te zetten. Binnen de kaders van de organisatie. 

Kleurrijk schilderen

Ontdek je talenten in kleur en vorm

 

Ga aan de slag met verf en vorm. Ontdek jouw talent. Leer kijken naar kunst. Krijg inzicht in de moderne kunst. Jouw zoektocht naar jouw eigenheid in de schilderskunst. Met plezier aan de slag.

Kunst aan de muur

Mooie kleurrijke werken bij jou aan de muur.

Kom langs en neem één of twee schilderijen mee. Kijk van welk werk jij blij wordt en het meest geniet. En maak je definitieve keuze na 1 week. 

Wil je meer weten over de kunst die ik maak of waar en wanneer ik exposeer? Kijk dan op de volgende pagina’s.

Heb je een vraag... neem contact op

heb je een vraag, een opmerking vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op

Adres

Staarten 4a
5281 PL Boxtel

Bel of mail

+31 653 935 535
info@ferdysteger.nl

Neem contact op

vul het contactformulier
hier boven in