Kunst als storytelling voor uw organisatie

De kracht van verbeelding 

KUNST OP MAAT

Schilderkunst op maat binnen organisaties: dat wérkt! De kracht van verbeelding is goud waard. Eén schilderij vertelt vaak meer dan duizend woorden. Dit geldt ook voor het gebruik van schilderijen in de communicatie van bedrijven naar hun klanten.

Als kunstenaar en artdirector zet ik mijn beide talenten graag in om organisaties van dienst te zijn.

HOE PAKKEN WE DAT AAN?

Op basis van de input van de organisatie stel ik de juiste vormen, kleuren en composities samen. Vervolgens ga ik aan de slag met penseel en verf op één of meerdere doeken. Het schilderij vertelt het bedrijfsverhaal. Het wordt gedigitaliseerd zodat het gebruikt kan worden in communicatie-uitingen, zowel in- als extern. Het schilderij hangt uiteraard ook aan de muur binnen de organisatie. Dat blijkt medewerkers en klanten erg aan te spreken: ze kijken naar de schilderijen en stellen er vragen over.

Kunst op de werkvloer heeft stimulerende invloed

De werking van kunst?

Kunst is de spiegel van een onderneming. Kunstwerken reflecteren het karakter van een bedrijf. Er gaat een positieve werking uit van kunst. Kunst werkt zowel extern maar zeker ook intern. Het blijkt een positieve en stimulerende werking op de medewerkers te hebben.

Kunst binnen bedrijven zorgt voor een aangename en inspirerende omgeving. Het biedt een belangrijke bijdrage aan de beleving van het gebouw. Kunst gaat een dialoog aan met de toeschouwer en met haar omgeving, het kan zorgen voor inspiratie en voor een moment van bewondering.

Een op maat gemaakte kunstcollectie maakt van de inrichting van menig bedrijfspand een positieve uitstraling naar bezoekers en medewerkers. Het zorgt voor een onderscheidend en eigen karakter van het bedrijf.

RESULTAAT

Kunstwerken op diverse manieren verwerkt. In de huisstijl, op in- en externe communicatiemiddelen. Of als blow up in de bespreekkamer of bedrijfshal. Hiermee een verhaal over het bedrijf en een eigen gezicht.

Een op maat gemaakte kunstcollectie maakt van de inrichting van menig bedrijfspand een positieve uitstraling naar bezoekers en medewerkers. Het zorgt voor een onderscheidend en eigen karakter van het bedrijf.

ENKELE VOORBEELDEN

Schilderijen voor Kiwa

In totaal zijn er 16 schilderijen voor dit bedrijf gemaakt. Tussen 2003 en 2017 werden digitale uitsneden van deze schilderijen gebruikt in de bedrijfscommunicatie.

 

Kunstwerk voor Lukassen & Boer

Dit schilderij straalt zorgeloosheid uit. En dat past precies binnen de communicatie van L&B assurantiën. Van het schilderij zijn diverse verpakkingen voor point of sale-artikelen gemaakt.

De werkvelden van ERAC

De zes werkvelden van ERAC programmamakers. Deze beelden zijn gebruikt in vrijwel alle bedrijfscommunicatie-uitingen. Door klanten en partners werd alles zeer positief ontvangen.  

Eigenzinnig karakter

De schilderijen kunnen gebruikt worden voor blow-ups of in communicatie-uitingen extern en ook intern, zoals in folders, brochures en advertenties. Kunst binnen bedrijven zorgt voor een aangename en inspirerende omgeving. Het biedt een belangrijke bijdrage aan de beleving van het gebouw en zorgt voor inspiratie voor bezoeker en medewerker. 

Worden jullie ook geïnspireerd ?

Wil jullie ook voor je bedrijf een unieke vorm van communicatie? Iets wat verder gaat dan een kleur en typografie? Iets wat het verhaal van jullie bedrijf vertelt? Iets wat je kunt ophangen en kunt laten verwerken in jullie huisstijl? Bel of mail me!

Adres

Staarten 4a

5281PL Boxtel

Telefoon

0653935535