MASTERCLASS
KLEURRIJK SCHILDEREN

MASTERCLASS

Wil jij de volgende stap maken met verf, penseel en doek? Wil je ontdekken en ervaren hoe je jouw fantasie en creativiteit verder kan ontwikkelen op doek met verf en kwast? Met nog meer plezier?

WAAR BESTAAT DE CURSUS UIT?

Tijdens de cursus Masterclass Kleurrijk schilderen leer je hoe jouw reeds ontwikkelde teken- en schildertechnieken verder kan ontwikkelen. Je gaat een eigenheid ontwikkelen en creëert je eigen stijl. Je leert kijken naar werken uit verschillende kunststromingen. Vooral die jouw voorkeur hebben. Je ontdekt nieuwe wegen en mogelijkheden. Je leert kijken naar kleur, licht, compositie, ruimte, lijn en vorm. Door zelf aan de slag te gaan met verf, krijt, potlood, kwast en paletmes op doek. Kortom het wordt weer een feest om met deze cursus te beginnen.

RESULTAAT

Het resultaat van de Masterclass Kleurrijk schilderen? Je hebt extra verworven kennis van materialen en gaat trefzeker aan de slag met schilderen. Je experimenteeerd in de richting van jouw voorkeur. Vrij, expressief en met veel plezier ontwikkel je jouw schilderkunst en eigenheid.

WAT GA JE MEEMAKEN

MASTER

Je gaat doelbewust aan het werk met de reeds verworven kennis en ervaring. Je blijft wel experimenteren om jezelf verder te ontwikkelen.

 

KUNSTSTROMINGEN

Je maakt keuze voor diverse kunststromingen. Dit om jouw eigenheid te kunnen ontwikkelen en daarmee zeker aan de slag te unnen gaan.

COLORFULL BRAIN

Laat je brein de vrije loop gaan. Laat los wat je eerst als zekerheid had en kom tot nieuwe inzichten en resultaten.

“The object of art is not to reproduce reality, but to create a reality of the same intensity”

{
Alberto Giacometti

Ferdy Steger

Door kennis, studie, onderzoek en experimenteren sta ik waar ik nu sta. En de weg is nog lang en onbekend …

Als kind van acht kreeg ik van mijn tante een schilderskist. Vele tientallen landschappen, portretten, zeegezichten zijn onder mijn kwasten vandaan gekomen.

Maar het was nog niet af…

De zoektocht naar water, geïnspireerd door een oceaan zeilwedstrijd heeft mij lange tijd geinspireerd. Daarna de uitbundigheid van de natuur waarbij vooral bloemen een grote rol speelden. Maar het was nog niet af… Begin deze eeuw ging mijn zoektocht naar de expressionisten van de afgelopen honderd jaar. Wat hebben zij gedaan en waar zit voor mij ruimte voor ontwikkeling.

Maar het is nog niet af…

Dat is het mooie aan kunt maken. het is nooit af. Ieder doek is weer een nieuwe ontdekking en een zoektocht naar iets nieuws. En ieder doek wordt met plezier gemaakt. Doe jij ook mee… en ontdek!

Masterclass kleurrijk schilderen

Donderdagavond van 19.00 uur- 21.30 uur.

Staarten 4a, atelier in Boxtel.

Investering : € 250,-(inclusief basismateriaal : papier, karton, doek, kwasten, verf).

Start van de cursus 19 oktober doorlopend naar: 26 oktober- 2 november- 9 november- 16 november.

Groep maximaal 12 deelnemers minimaal 5 deelnemers.

 

Heb je een vraag… neem contact op

heb je een vraag, een opmerking, stuur mij dan een email en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Adres

Staarten 4a

5281 PL  Boxtel

Bellen

06 53 935 535