vraagstuk

Wij hebben geen huisstijl. En de borden, verwijzingen en tekens in onze jachthaven zijn allemaal verschillend van vorm, kleur en lettertype. Hier moet een duidelijke lijn in komen.

Concept | ontwerp

Bij zo’n vraagstuk is inventarisatie een van de belangrijkste stappen. Daarom is er een boekwerk gemaakt van alle communicatiedragers. Ons plan: de invoering gefaseerd laten verlopen. Eerst zijn we begonnen met een duidelijke huisstijl. Kleuren zijn nu nautisch. Een huisstijlhandboek was het resultaat van deze eerste fase. Ook andere bedrijven konden hiermee werken. Inmiddels zijn alle fasen doorgevoerd en nu is alles één geheel.

 

resultaat

Alle communicatiedragers zijn geprint, gedrukt en geplaatst. Bedrijfsonderdelen zijn in de juiste kleuren gespoten. Er is een eenheid ontstaan. Dankzij een duidelijk huisstijlhandboek kunnen signing-bedrijven en schildersbedrijven aan de slag.

 

ook geïnteresseerd?
kom langs!

Ik heb altijd een luisterend oor en heerlijke koffie of thee. En kom je tussen de middag, dan heb ik ook een lunch voor je. En wil je mij liever in jouw bedrijf zien, ook prima!