Kunst als storytelling voor uw organisatie

Workshop schilderen voor bedrijven

Knipkaarten kopen of kado doen

Workshop kadobon

Workshop kleurrijk schilderen

Basicclass kleurrijk schilderen

Masterclass kleurrijk schilderen

Jaaroverzicht kleurrijk schilderen

Ferdy Steger

Schilderijen galerie

Ferdy in de media

Home

EXPOSITIE JOY

Solo-tentoonstelling expressionistische schilderijen in het Boterkerkje, Vrijthof, 5688ET, te Oirschot. Deze expositie heeft inmiddels plaatsgevonden.

 

Expositie Joy

Veel bezoekers hebben mogen genieten van mijn schilderijen in een hele mooie omgeving. Veel lof over het samengaan van het kleurrijk werk met de sereniteit van bijna duizend jaar oude kerkje.

Joy betekent voor mij genieten van het leven. Door te schilderen en te kijken naar kunst beleef ik veel vreugde en blijdschap tijdens grote en kleine levensmomenten. En dat gun ik iedereen. Met mijn eigen werk wil ik hier graag aan bijdragen, zeker in deze tijd waarin veel mensen verdriet en angst ervaren door de oorlog in Oekraïne.

Moederdag

Daarom verlote ik voor deze expositie het schilderij Moederdag. Van het geld dat ik hiermee ophaalde koop ik schilder- en tekenmaterialen voor vluchtelingen die in deze regio verblijven. Ik bied ze een schilder- en tekenworkshop aan, zodat ze alles even kunnen vergeten en kunnen genieten van het creatief bezig zijn. Het schilderij heeft in totaal 1067 euro opgebracht. Dat is een heel mooi resultaat waarbij ik meer dan voldoende materiaal kan kopen. Hiermee kan ik hopelijk vluchtelingen een kleurrijke dag bezorgen. Hierover bericht ik later meer.

De loterij is gesloten en de winnaar is bekend en heeft het schilderij al aan de muur hangen.

Ferdy Steger

Exposeren in het prachtige Boterkerkje is voor mij heel bijzonder. Als zesjarig jongetje kwam ik regelmatig in Oirschot op bezoek bij mijn oom die jarenlang burgemeester van Oirschot was. Op achtjarige leeftijd kreeg ik van mijn tante een schilderdoos en sindsdien ben ik nooit meer gestopt met schilderen en tekenen. Toen ik achttien was, exposeerde ik voor de eerste keer. Gevolgd door vele exposities in Nederland en buitenland. 

SCHILDERIJ MOEDERDAG

Dit schilderij heeft een formaat van 80×60 cm is mooi ingelijst in een zwarte lijst.

“Door de kunst wordt het stof van ons dagelijks leven van onze ziel gewist”.

{
Pablo Picasso

Adres

Staarten 4a

5281 PL  Boxtel

Bellen

06 53 935 535